exteriors, public spaces
Comments 2

An exercise in contrast: public space in Luxembourg

Photo credit: Robert Wagner

This is Textured Modern to a T. Look at this installation: a seating tunnel, or cut-through, on the grounds of a former steel mill in Luxembourg. Urban, edgy, rough concrete, warm wood with strong vertical lines…. And that asymmetry! I love the contrast of the welcoming enclosed space with the stark, industrial, open city square. Can you even imagine if we began to transform old industrial spaces in urban areas all over the world with creative human-centered installations like AllesWirdGut has done here? Talk about changing the way we experience the build environment…. Talk about striking textured modern design…

(via Contemporist)

2 Comments

Join the conversation...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s